11 Haziran 2010

ayrılük.

sevgili'm günlük; sen artık benim sevgilim değilsin. -hiçbirimiz bu cümleyi yazmadık asla. biz, günlük tutmayı bıraktığımızda, ona ayrıldığımızı bile söylemeyen çocuklardık çünkü. hemen bıkar, tak diye bırakırdık işte. atardık bir köşeye. onca sevgi'li günü bir çırpıda yok sayardık. ta ki yeniden annemiz bize kızana kadar.

- edebimizle ayrılmayı hiç bilmedik ki. yedi yaşımızdan beri.

12 yorum:

  1. Adsız11.6.10

    ben veda etmeyi hiç beceremem.
    günlüğüme yazmayalı,yatağımın altına fırlatalı çok oldu.ondan edebimle ayrılmayı denemeye gidiyorum şimdi.

    YanıtlaSil
  2. Adsız11.6.10

    edebimle ayrıldım ben diyemiyorum ama hafızasını hep yırttığım için edepsizce ayrıldığımızı da hiç hatırlamadı. keşke benimde hafızamla oynansaydı derim bazen çok sürmez sonra vazgeçerim ama o keşke demez enazından, iyi oldu falan.h.

    YanıtlaSil
  3. Adsız11.6.10

    Ben sonra yazamadigim icin ozur dilerdim, sonra yine yazmazdim, sonra artik buna vaktim olmadigini soylerdim. Saglikli bi' iliskimiz vardi.

    YanıtlaSil
  4. Adsız12.6.10

    günün anlam ve önemine uymuş.insan sevgisiz sevgilisinden ayrılınca bugün.

    YanıtlaSil
  5. Adsız12.6.10

    bu bi veda mı? :(

    YanıtlaSil
  6. Adsız13.6.10

    ama sen varsın varsııın . o ye :D

    YanıtlaSil
  7. Adsız13.6.10

    buraya ne yazarsam yazayım, ya da yazdıklarım ne kadar uzun olursa olsun okuyacağını bilmek güzel. okuyacaksın, çünkü burası senin sayfan. cümlelerimde sana ait bir şeyler arayacaksın, belki yazılarına yönelik yorumlar ve ben çoğu kez yapmayacağım.
    M.

    YanıtlaSil
  8. ben ayrılmayı hiç beceremem. ayrı kalmaya cesaretim yok çünkü. 'sevgili' bi günlüğüm de yok gerçi ama bu onun günlük olduğu gerçeğini değiştirmez. 6 yıldır yuvarlanıp gidiyoruz işte.

    YanıtlaSil
  9. Adsız13.6.10

    ya sen nekadar fesatsın ya sevgilü günlük , neler sölüyü baa ya ! cümlesinin düşünülmesinden itibaren yapılması gerekendir. bu durumda edepsizce ayrılmak caizdir.saygılar cCc .
    ğ.

    YanıtlaSil
  10. Bir günlüğe elveda dememek gerek. bi' cümlelik nokta olmak istemiyosan eğer.. açılmamak üzere kapatılabilir mi günlükler/ hayat kırıntıları?

    YanıtlaSil
  11. Adsız17.6.10

    Hiç veda etmeyenler, hitap kullanmayacak kadar samimilerdir tüm uçuşan kağıtlaryla... -derrsetuva-

    YanıtlaSil