28 Kasım 2009

hıçkırık.

benim en çok sinirlendiğim anlar, hıçkırıkla boğuştuğum anlardır. beni hayatta hiçkimse ve hiçbir şey bu kadar çok sinirlendiremez hatta. kafayı yiyorum lan böyle. boğazıma iğrenç bir sıvı geliyor. iç sarsıntılardan başım ağrımaya başlıyor. sırtım terliyor. intihar edesim geliyor lan.

- şu anda tam yirmiüç dakikadır hiç durmadan hıçkırdığım için oturdum ağlıyorum. hem de hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. o derece. ve çok sinirliyim.

5 yorum:

  1. Adsız28.11.09

    ilginç bişey ama her denediğimde gerçekten hıçkırığım gidiyo su bardağını alıyosun içine su dolduruyosun hemen içme:) içtiğin yani senden taraftan değil öbür taraftan bardağı eğerek içmeye çalış geçiyo valla:)

    YanıtlaSil
  2. oha bu çok çılgınca.
    bidaha hıçkırık tutarsa denicem.

    ben yüzüstü yatağa uzanıp zıpladım, geçti.

    YanıtlaSil
  3. Adsız28.11.09

    nefesini tutup yavaş tempo içinden ona kadar sayıyosun. hala nefes almamışken bir bardak suyu içiyorsun. en bilinen sıradan yöntemdir tehlikesi yoktur. bir yan etkisi saptanmamıştır

    YanıtlaSil
  4. zor işler bunlar. kulak memenize bastırın geçer. yeminlen. yüze yakın kısmını sıktırıvericeksiniz. ordan hıçkırık siniri geçiyomuş. yaa

    YanıtlaSil
  5. bitmiyor.hıçkırığım sonsuz,dipsiz bir kuyu. nefesimi de tutsam, takla da atsam, burnumu da karıştırsam, saçımı başımı da yolsam geçmiyor şerefsiz hıçkırık.

    YanıtlaSil