10 Şubat 2010

yokdolabı.

küçükken buzdolaplarının soğutmaktan çok daha kutsal ve mistik güçlere sahip olduğunu sanıyordum. mesela pillerin ucunu ısırıp buzdolabına koyduğunuzda doluyolardı. boş bir subardağı koyunca da yağmur yağacak sanıyodum. niye olduğunu gerçekten bilmiyorum. ama gerçekten çoğu zaman yağıyodu lan.

- kendi doğrularını savunurken, başkalarının fikirlerini 'yok' sayan insanlardan nefret ederim.

4 yorum:

  1. ben de odamın camından grünen bir çatıdaki bacayı tanrı sanıyordum çok kçükken. Onu nerede hisseder, nerde olmasını dlersek orda olurmuş msali etkilenmşim snırsam.
    çok şeyleri, çok başka şeylere benzetip yaşamışız. hala da braz yapıyoruz.

    son cmleye de aynen katılıyorum.

    YanıtlaSil
  2. nerdende geliyo aklına böyle şeyler.tıpkı teyzene çekmişsin valla.bende balkonlu evlere bakıp orda yaşıyan çocuklara acırdım.sanırdınki balkona merdiven dayayıp öyle tırmanıyorlar.o zaman lar apartman bilmiyodum tabi.gece gizlice konan evlerde yaşardık napalım ya...ben birsen teyzen..

    YanıtlaSil
  3. Adsız3.4.10

    bende hani diş macunu reklamlarında günde en az iki kere fırçalayın derler ya,yemeklerden sonra banyoya gidip iki kere fırçalardım hep:)annemlere sölediğimde gülmüşlerdi ama anlamamıştım niye gülüyolar fln diye bişide demediler çok sonraları sölediler:)

    YanıtlaSil