8 Ocak 2010

uyum.

birdenbire ve sessizce birisinin hayatına girmek istiyorum. o hayatın en önemli insanı olmadan. sonra o biri'yle saçma şeyler paylaşmak, bazen de ona şarkı söylemek istiyorum. mükemmel bir uyum yakalamak istiyorum. bu kadar. mesela kolkola yürürken hiç dengemiz bozulmadan. tek başıma yürürken nasılsa. o kolumdayken de öyle yürümek. ya da bir şemsiyenin altında iki kişi hiç sorun yaşamadan yürümek. bunu istiyorum. sadece.

9 yorum:

  1. Adsız8.1.10

    6. cümleden itibaren..evet

    YanıtlaSil
  2. Adsız9.1.10

    bende.. cok hos.

    YanıtlaSil
  3. hayat güzelken, kolkola dengeleri bozulmadan yürüyebilsinler diye adımlarını O'nun adımlarına uydurabilen sevgililer vardı.

    YanıtlaSil
  4. hayır. benim istediğim bu değil. kimse kimse için bir şeyler uydurmasın. uyum kendiliğinden olsun. gelsin birbirini bulsun.

    YanıtlaSil
  5. pranadi9.1.10

    ah ben de neler istiyorum.

    YanıtlaSil
  6. bu yazıyı okuduktan sonra bir arkadaşıma 'bence siz bir şemsiyenin altında iki kişi sorunsuz yürüyebilecek bir çiftsiniz' diye mesaj attım.sevindi.ne güzel anlatmışsın ki. :)

    YanıtlaSil
  7. Adsız4.3.10

    t6amam o zaman

    YanıtlaSil
  8. Adsız5.6.10

    bazen yazdıklarına aptalca yapılmış bi yorum olarak sadece bende demek istiyorum . yazsam ne yazmasam ne olacak türden hani. aylar sonra ilk 'bende' mi yazmak istedim çünkü ben hiç bizman bi şemsiyenin altına iki kişi sığamadım. içimden 'şunu bunu yapsa, olcak' demekle yetinmenin bi anlamı ,hayır yok. birden bire olsa ,dediğin gibi bazen saçma belki birazda sevimli olsa , sevimli olmasa da olur da .olsa işte. dilek şart kiplerini de sevmese hatta. demek istediğim ...bende.:)
    h.

    YanıtlaSil