14 Ocak 2010

kapa.

gece radyo dinlerken uyuyakaldığımda biri gelip radyoyu kapasa keşke. ya da müzik çalan şeyi işte. teyp. bir de ben yatağa girdikten sonra ışığı kapatsın. ben kendim kapatınca yatağa girene kadar ayağımı yirmiüç kez sağa sola çarpıyorum da. bir de üstüm hep açılır benim. hiç örtülmez. çok deli uyurum. deli böyle.

10 yorum:

  1. yazılarını okuyunca deli gibi asık olasım geliyor, ama su an icinde bulundugum duruma bakınca "ask iki ucu boklu degnek". yazma boyle yazılar, boyle romantik olma yahu. icim eziliyor resmen. (:

    YanıtlaSil
  2. Adsız15.1.10

    ben isteyerk üstümü açarım ama gelir kapatırlar.sonra tekrar açarım,tekrat kapatırlar.sabah karın ağrısıyla uyanırım.

    YanıtlaSil
  3. Adsız15.1.10

    O radyo sabaha dek açık kalır..

    YanıtlaSil
  4. Adsız15.1.10

    birden "not seni seviyorum" filmi geldi aklıma.Orada da kadın senin gibi ayağını çaprıyodu oraya buraya yatağa gelirken,kocası öldükten sonra bıraktığı mektuplardan birinde şöyle diyordu"git ve kendine bi ayakucu lambası al" -sende bitane almalısın melih.)

    YanıtlaSil
  5. filmi izlemedim. çok izle diyen oldu. izlemek gerek. radyo zaten hep açık. bir de ben bunu yazarken böyle gülmüştüm aslında. melankolik bir şey değil yani. aslında.

    YanıtlaSil
  6. yorumum bunun altına oldu ama ben aslında butun yazılarını kastetmiştim. nedense acıklama istegi duydum bi an. ustume almısım gibi. almısım ama demek ki. neyse bayızlamayayım.

    YanıtlaSil
  7. bi de, sen. 'i silmişsiin.

    YanıtlaSil
  8. Adsız18.1.10

    sen yine iyisin. ben öyle deli yatıyorum ki, üstümdeki yorganı yere atıyorum. sonra gece üşüyüp uyanıyorum. ama ranzanın üst katında yattığım için inip yorganı almaya üşeniyorum. hem üşüyüp hem uyuyorum. sonra sabah kalkınca hasta oluyorum. böyle geçiyo hayatım son günlerde.

    YanıtlaSil
  9. benim hiç üstümü örten olmuyor, açmıyorumda zaten. böyle de bişey var sabaha karşı annemlerin odasından konuşma sesleri duyuyorum sonra bazen annem gider bazen babam. arada camdan bakarım bende. ne alakaysa şimdi. pinguimi yiyip yatmalıyım.

    YanıtlaSil