13 Eylül 2009

kabuk.

ben elmanın en çok kabuğunu severim. kabak çekirdeğinin de öyle. kabuğuyla beraber yerim böyle. hem bağırsaklara da iyi geliyormuş. en sevdiğim kitaplardan birisi de kabuk adam'dır mesela. sonra canım sıkkınken kabuğuma çekilirim genelde, içimdekileri insanlarla pek paylaşmam. ismi kabuk olan bi balığım var. bi kere de muz kabuğuna basmıştım. ama düşmedim. zaten sırf acaba düşülüyo mu gerçekten diyerek basmıştım. kabuklarla aramda özel bir bağ var. bi de şey, kabuk bağlayan yaraları hep soyarım ben yeniden yara yaparım. sonra tekrar. böyle sürer gider bu.

- yani bende bir yara açarsanız, ömür boyu kalır. ben size diyim.

9 yorum:

  1. Adsız13.9.09

    Seni hiç kaybetmemiş olmayı dilerdim.Belki çok daha farklı yerlerde olurdum :)

    YanıtlaSil
  2. ''vitamini kabuğunda..''
    derdi annem hep.

    YanıtlaSil
  3. Adsız14.9.09

    bence kız iltifattan ziyade şaşırdıgı için dedi ve kanımca olayda abartma war

    YanıtlaSil
  4. zaten aksi bir durumdan -şaşkınlık dışında- dediğini iddia etmedim ki ben (: ve kanımca yanlış başlığa yorum yapmışsın.

    YanıtlaSil
  5. Adsız15.9.09

    ya pardon şaşkınlıktan olsa gerek:)

    YanıtlaSil
  6. Adsız15.9.09

    zaten yorumlara yorum yaptım ben yazına degil

    YanıtlaSil
  7. çekirdek kabuğu benim boğazıma kaçar hep.

    YanıtlaSil
  8. Adsız17.9.09

    eminim bana katılacaksınız, bu siyah güzelliğin en fantastik sütunu izleyici köşesi. sosyal başarısızlıklarımın sebebi olduğunu düşündüğüm bir takım görüşlerin bayraklarını sallıyor olmaları beni korkutuyor. bu iki cümleyi yazmamın sebebi ise 67 izleyicinin avatarında bir çift pabuca rastlayamamamdır. son aylarda beni bu kadar şaşırtan bir başka mesele hatırlayamıyorum. notumu düşmek istedim.
    hadi bir not daha düşeyim, bu sayfaya rastladığımda olumlu bir şeyler düşünmemiştim, fakat daha sonra boş durmamak için harcadığınız çabayı düşünerek sizi takdir ettim. ve artık bu sayfayı gözümün önünde tutmaya çalışıyorum. öncelikli sebebi enteresan yorumlar, ama yazılarınız da hoş. üslubum yoruldu, beni affedin ama siz en iyisi bu işlere devam edin melih bey.

    YanıtlaSil
  9. sevgili son adsız; öncelikle içten dilekleriniz, blogumla bu kadar ilgilenmeniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

    "sosyal başarısızlığımın sebebi görüşler" derken sizinle önceden tanıştığımız izlenimi uyandırdınız bende.

    inanın 67 tane, %90ını hiç tanımadığım görünen izleyicinin ve burada izleyici görünmeden bu blogu izleyen insanların neden izlediğini ben de anlamıyorum. hatta gelecek yazılardan birisinde buna değinmeyi düşünüyorum.

    yalnız "bir çift papuç"tan kastınızın ne olduğunu anlayamadım.

    YanıtlaSil